Božićna izložba

22. prosinca 2019.

Dana 18. prosinca 2019. u 17:30 je otvorena Božićna izložba Dječjeg vrtića Orepčići. Mnoštvo roditelja i članova obitelji pohrlilo je u vrtić gdje su s oduševljenjem razgledavali dječje radove povodom nadolazećeg blagdana.

Dječji rad i trud rezultirali su popunjenim prostorom cijelog vrtića, od soba dnevnih boravaka do hodnika i izložbenih prostora. Ove godine su djeca, između ostalog, mogla uživati i u "čarobnoj" sobi gdje je u prigodnom ugođaju uz lampice i ukrase prikazan dječji animirani film "Rudolf, sob crvenog nosa". Kako bi se večer upotpunila, djeca i svi prisutni mogli su se počastiti i prigodnim kolačićima koje su prethodno taj dan izradila djeca s odgajateljima.

Za trajnu uspomenu na ovaj predivan događaj poslužio je i "photobooth" u našem "Božićnom centru" gdje su se uzvanici mogli fotografirati uz prigodne ukrase. Uz mnoštvo djece, roditelja, baka i djedova i ostalih članova obitelji, događaju su prisustvovali i djelatnici vrtića raznih generacija koji su se rado prisjetili lijepog vremena provedenog u našem vrtiću. Uz predivne uspomene na izložbu, iščekujemo sljedeće božićno okupljanje.

Zadnje objave

vrtic.orepcici@gmail.com
Faranski pogon 12, 51262 Kraljevica
Strossmayerova 32, 51262 Kraljevica
UPISICIJENEJELOVNIKPRAVILA PRIVATNOSTI
KONTAKTI
© 2024. Dječji vrtić OREPČIĆI