Jelovnici se sastavljaju u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo. Obroci se prilagođavaju djeci s posebnim prehrambenim potrebama. Sezonsko voće se poslužuje za doručak.
PON • 17.03.
ZAJUTRAK
griz na mlijeku s Kraš Expressom
OBJED
varivo od graha i tjestenine, zelena salata, kruh
UŽINA
čaj s limunom, pita od sira
UTO • 18.03.
ZAJUTRAK
kakao, sirni namaz, kruh
OBJED
juha od bundeve, gulaš, palenta, salata od svježeg kupusa, kruh
UŽINA
sezonsko voće
SRI • 19.03.
ZAJUTRAK
mlijeko, čokoladni namaz, kruh
OBJED
juha od cvjetače i mrkve, mesne polpete, lešo kelj i krumpir, salata od cikle, kruh
UŽINA
puding od čokolade ili vanilije
ČET • 20.03.
ZAJUTRAK
kakao, tvrdi sir, kruh
OBJED
juha od poriluka, pečena piletina, riži-biži, zelena salata, kruh
UŽINA
čaj s limunom, keksi
PET • 21.03.
ZAJUTRAK
čaj s limunom, pašteta od tune, kruh
OBJED
riblja juha, pohani oslić, lešo blitva i krumpir, kruh