Izlet u Delnice božićnim vlakom

22. prosinca 2018.

Još jedan izlet za pamćenje i prepričavanje uz neku toplu vatricu za dvadesetak godina o tome kako je one srijede, 19. prosinca 2018., božićni vlak Tin-express došao po djecu vrtića "Orepčići" na Škrljevo i odveo u veliku snježnu pustolovinu. I dok smo tako u sunčano jutro čekali vlak koji je samo za nas napravio ono čarobno čiku-čiku-ču-ču smatrali smo kako je to najljepši poklon za kraj i ove uzbudljive vrtićke godine. Pa smo se oduševljeno smijali, vrištali i mahali što je trajalo sve dok nismo u povratku zaspali preplavljeni nezaboravnim dojmovima i uzbuđenjima.

Ovom prigodom samo ćemo ukratko spomenuti Djeda Božićnjaka i vilenjake u vlaku koji su iz velike vreće izvlačili poklone pune slatkiša, Baku Mraz koja nas je srdačno dočekala u snježnim Delnicama i čarobne, pitome srne s kraljevskim jelenom, a čitatelju ovih redaka ćemo dopustiti da maštom dočara magiju proživljenih trenutaka.

U svakom slučaju riječima se ne mogu opisati osjećaji koji su obuzeli velika srca malih Orepčića kojima još uvijek u mislima škripe tragovi u snijegu.

Izlet u Delnice

Zadnje objave

vrtic.orepcici@gmail.com
Faranski pogon 12, 51262 Kraljevica
Strossmayerova 32, 51262 Kraljevica
UPISICIJENEJELOVNIKPRAVILA PRIVATNOSTI
KONTAKTI
© 2024. Dječji vrtić OREPČIĆI