Mikuljina va Kraljevici

10. prosinca 2019.

U sklopu programa "Mikuljna va Kraljevici" djeca Dječjeg vrtića Orepčići su sudjelovala na događaju "sveti Nikola daruje djecu" u Domu kulture i sporta. Uz ostale izvođače, djeca iz skupina Tigrovi, Dupini i Kockići nastupili su s recitacijama i pjesmom "Djed mraz stiže u naš grad". Zajedno s mnoštvom djeca su na sav glas dozivala svetog Nikolu koji se pojavio i donio slatkiše, a odgajateljice dječjeg vrtića su kao njegove pomoćnice djeci s područja grada Kraljevice uručile prigodne poklone. Osmjesi i sreća na dječjim licima ostati će svima urezana u pamćenje.

Djeca skupine Kockići su na sam dan svetog Nikole prisustovala zajedničkom druženju s građanima povodom dana grada i počastili se s friganim srdelicama i bakalarom. Uživali su uz pjesmu i ples.

Također u sklopu programa, odgajateljice su pripremile kreativnu radionicu pod nazivom "Dođi, izradi i razveseli se" gdje su stanovnici grada Kraljevice svih uzrasta mogli pokazati svoju kreativnost i maštu, ali i priupitati za savjet odgajateljice koje su se potrudile ponuditi čim više materijala kako bi svi bili zadovoljni i sretni. U jednom trenutku svi stolovi za izradu su bili prepuni djece, roditelja, nona i nonića, a na kraju su se i gradonačelnik Dalibor, dogradonačelnica Paola i predsjednica upravnog vijeća Vesna okušali u kaširanju kutija. Svatko je ponio kući svoj rad, a neki su se zahvalili i na novim tehnikama ukrašavanja koje su okušali i napravili.

Zadnje objave

vrtic.orepcici@gmail.com
Faranski pogon 12, 51262 Kraljevica
Strossmayerova 32, 51262 Kraljevica
UPISICIJENEJELOVNIKPRAVILA PRIVATNOSTI
KONTAKTI
© 2024. Dječji vrtić OREPČIĆI