Posjet GRAWE volontera

1. studenoga 2017.

U sunčano jutro 20. listopada 2017. su nas posjetili "marljivi, društveno-korisni i ekološko-osviješteni GRAWE volonteri". To znači da su u naš vrtić došli organiziranom volonterskom akcijom zaposlenici GRAWE Hrvatska d.d. koji su plemenito odlučili pomoći lokalnoj zajednici tako da sudjeluju u uređenju našeg vrtića.

Prema zajedničkom dogovoru krenulo se u akciju uređenja terasa tako da su vrijedne ruke zaposlenika osiguravajućeg društva GRAWE Hrvatska d.d. pred znatiželjnim očima djece svih skupina vrijedno okrečili zidove terasa. U narančastim majicama i sa smješkom na licu veselo su prionuli skidanju dotrajale boje sa stropa terase, čišćenju i farbanju. Djeci koja su se bezbrižno igrala po sobama kao i svim djelatnicima vrtića pružili su dragocjen primjer kako se dobrovoljnom akcijom potiče razvoj kvalitetnijeg i humanijeg društva.

Unatoč neumornom radu tijekom dana planirani poslovi uređenja nisu do kraja završeni tako da se očekuje još jedna nesebična akcija nadasve vrijednih i nasmijanih zaposlenika GRAWE Hrvatska d.d. Za do sada učinjeno i za buduće planirano u pomoći kod uređenja vrtića od svih "Orepčića" jedno neizmerno HVALA… što se trudite učiniti prostor za naše igre i življenje ljepšim i pritom nas učite koliko je važno nesebično pomagati drugima.

Grawe volonteri

Zadnje objave

vrtic.orepcici@gmail.com
Faranski pogon 12, 51262 Kraljevica
Strossmayerova 32, 51262 Kraljevica
UPISICIJENEJELOVNIKPRAVILA PRIVATNOSTI
KONTAKTI
© 2024. Dječji vrtić OREPČIĆI