Poziv na radionice “Rastimo zajedno”

9. veljače 2019.

Pozivaju se svi zainteresirani roditelji da se prijave na radionice programa "Rastimo zajedno" koji će se provoditi u Dječjem vrtiću Orepčići. Radionice počinju 13. veljače 2019. godine u 17:00 sati u prostoru skupine Zvrkići.

Voditeljice radionica su Maja Grubišić, Marina Šanko Brletić i Adela Karlovčan. Radionice "Rastimo zajedno" su besplatan grupni oblik podrške roditeljima male djece. Na 11 radionica roditelji i voditelji su partneri u traženju odgovora na pitanja o roditeljstvu i djetetovom razvoju. Roditelji s voditeljicama i s drugim roditeljima razmjenjuju informacije, znanja, vještine, iskustva i tako zajednički uče i pružaju međusobnu podršku koja su se pokazala korisnom za jačanje kompetentnosti roditelja i djeteta.

Program "Rastimo zajedno" je dio UNICEF-ova programa za podršku roditeljstvu "Prve tri su najvažnije" i diljem Hrvatske se provodi od 2008. godine s roditeljima najmlađe djece. Radionice su namijenjene svim roditeljima djece rane dobi (1 - 4 godine). Osmišljene su kao potpora roditeljima u roditeljstvu te promiču rast i razvoj i roditelja i djeteta. Temelje se na činjenici da roditelj najbolje poznaje svoje dijete i sebe, ali iskustva stručnjaka i drugih roditelja često su dobrodošla.

Zadnje objave

vrtic.orepcici@gmail.com
Faranski pogon 12, 51262 Kraljevica
Strossmayerova 32, 51262 Kraljevica
UPISICIJENEJELOVNIKPRAVILA PRIVATNOSTI
KONTAKTI
© 2024. Dječji vrtić OREPČIĆI