Rastimo zajedno mini

23. veljače 2022.

Ciklus radionica Rastimo zajedno mini odgovor je Centra za podršku roditeljstvu "Rastimo zajedno" na novonastale uvjete rada u pandemiji. Osmišljena su dva manja ciklusa (3 radionice) koja se održavaju online, putem ZOOM platforme te odgovaraju na potrebe roditelja vezano za važne teme u odgoju djeteta. Prošle pedagoške godine odgajateljica Maja Grubišić, ravnateljica Adela Karlovčan i psihologinja Helena Žagar održale su prvi ciklus sa sljedećim temama:

  • Samo se igra
  • Djeca i mediji
  • Trebaju li djeca granice.

Ove pedagoške godine nastavilo se s drugim ciklusom te su odgajateljica Marina Šanko Brletić i psihologinja Helena Žagar održale radionice sa sljedećim temama:

  • Emocionalne kompetencije
  • Izljev bijesa kod djece
  • Odgovorno i samostalno dijete.

Odaziv te pozitivna povratna informacija roditelja su nas razveselili te motivirali da nastavimo s ovim oblikom rada i suradnje. Radionice "Rastimo zajedno" su besplatan grupni oblik podrške roditeljima male djece. Roditelji i voditelji su partneri u traženju odgovora na pitanja o roditeljstvu i djetetovom razvoju. Roditelji s voditeljicama i s drugim roditeljima razmjenjuju informacije, znanja, vještine, iskustva i tako zajednički uče i pružaju međusobnu podršku koja su se pokazala korisnom za jačanje kompetentnosti roditelja i djeteta.

Veselimo se budućim druženjima!

Zadnje objave

vrtic.orepcici@gmail.com
Faranski pogon 12, 51262 Kraljevica
Strossmayerova 32, 51262 Kraljevica
UPISICIJENEJELOVNIKPRAVILA PRIVATNOSTI
KONTAKTI
© 2024. Dječji vrtić OREPČIĆI