Upisi u pedagošku godinu 2023./24.

11. travnja 2023.

Upisi za pedagošku godinu 2023./2024. ostvarivat će se:

  • od 17. travnja do 21. travnja 2023. godine za polaznike Dječjeg vrtića koji obnavljaju upise; zahtjev se može predati osobno u vrtiću ili putem maila: upisi.orepcici@gmail.com
  • od 11. svibnja do 19.svibnja 2023. godine do 12 sati za djecu koja se po prvi puta upisuju u Dječji vrtić (putem sustava e-Upisi).

Odluka o upisu djece u Dječji vrtić Orepčići za pedagošku godinu 2023./2024. donesena je na sjednici Upravnog vijeća 10. ožujka 2023.

Zahtjev za nastavak korištenja usluga DV Orepčići možete preuzeti na web stranici vrtića ili osobno kod odgajatelja skupine. Popunjeni zahtjev predajete odgajateljima Vašeg djeteta ili putem e-mala: upisi.orepcici@gmail.com.
Upisi za novu djecu i ove će se godine provesti isključivo putem aplikacije e-Upisi, dostupne na portalu e-Građani i to u razdoblju od 11. do 19. svibnja 2023. godine (do 12 sati).

Aplikaciju je razvio Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva, a njezina je velika pogodnost što prijavu za upis šaljete iz vlastitog doma. Zbog povezanosti s državnim servisima, određeni dio potrebne dokumentacije sam će sustav dohvatiti u Vašu prijavu.

Aplikaciji možete pristupiti putem poveznice: https://e-upisi.hr.

Upute za korištenje sustava koje je sastavio Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva, možete pronaći na sljedećoj POVEZNICI .

Preduvjeti korištenja aplikacije e-Upisi su:

  • dodijeljen OIB
  • posjedovanje važeće vjerodajnice za pristup sustavu (dovoljna je minimalna razina)
  • evidentiran odnos roditelj i dijete (evidentno u Rodnom listu djeteta).

Kako biste spremni dočekali upise, molimo Vas da provjerite valjanost svoje vjerodajnice za pristup portalu e-Građani. Ukoliko ju još niste pribavili, popis svih prihvaćenih vjerodajnica nalazi se na poveznici: https://gov.hr/hr/lista-prihvacenih-vjerodajnica/1792. Za pristup sustavu eUpisi dovoljna je minimalna razina zaštite.

Zadnje objave

vrtic.orepcici@gmail.com
Faranski pogon 12, 51262 Kraljevica
Strossmayerova 32, 51262 Kraljevica
UPISICIJENEJELOVNIKPRAVILA PRIVATNOSTI
KONTAKTI
© 2024. Dječji vrtić OREPČIĆI