Vesela maškarana zabava

26. veljače 2019.

Kad se male ruke slože, sve se može sve se može, tako su ove godine po prvi puta odgajateljice dječjeg vrtića odlučile organizirati maškaranu zabavu za djecu i roditelje u višenamjenskoj dvorani PraktikUm. Od ideje do realizacije prošlo je jako malo vremena, uložilo se puno truda, volje i rada i rezultat je bio savršen. Vidjeti toliko sreće, zadovoljstva, plesa i zabave u očima djece i roditelja bilo je neopisivo.

Održane su dvije igre za roditelje, igra mumija i igra koja je potaknula natjecateljski duh kod njih samih. Natjecalo se 16 roditelja u četiri ekipe po četiri. Cilj igre je bio čim prije probiti balon sjedanjem na njega. Igre za djecu su bile također natjecatesljkog karaktera, skakanje u vrećema i hodanje s obručima s ciljem gađanja malih obruča na noge od stolica. I djeca i roditelji su za kraj odplesali ples sa šeširom.

Kako maškare ne bi bile maškare da nema krafni pobrinula se naša mama Dajana Demo koja je donirala krafne kako bi se zasladili i djeca i roditelji nakon svih odigranih igara. Plesnu i zabavnu atmosferu održali su gosti iznenađenja, Mesopustari Kraljevice koji su jako zagrijali atmosferu svojim ulaskom u PraktikUm. Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali na našu malu maškaranu zabavu.

Zadnje objave

vrtic.orepcici@gmail.com
Faranski pogon 12, 51262 Kraljevica
Strossmayerova 32, 51262 Kraljevica
UPISICIJENEJELOVNIKPRAVILA PRIVATNOSTI
KONTAKTI
© 2024. Dječji vrtić OREPČIĆI